"Green Feel" jaunystę išsaugantis veido kremas


Padariusi nemažą pertraukėlę šiandien nusprendžiau pagaliau apžvelgti veido kremą, kurį naudoju jau keletą savaičių. Taigi šiandienos dėmesio centre firmos "Green feel cosmetics" jaunystę išsaugantis veido kremas su natūraliu bruknių ekstraktu.

Visų pirmą trumpai apie gamintoją - Green feel kosmetiką patys gamintojai apibūdina taip - "natūraliais komponentais praturtinta, Lietuvos grožio industrijos ekspertų gaminama kosmetika, skirta visos šeimos poreikiams tenkinti". Taigi iš apibūdinimo galima suprasti, kad ši kosmetika yra pateikiama kaip natūrali lietuviška kosmetika, sukurta profesionalų puikiai išmanančių šią sritį.
Kalbant konkrečiai apie šį veido kremą ant pakuotės taip pat aiškiai yra akcentuota, kad priemonėje nėra konservantų ir cheminių kvapiklių, o perskaičius sudėtį matyti, kad didžioji dalis sudėtinių dalių yra natūralios prigimties arba ecocert (organiniai ingridientai) medžiagos. Taigi žmones siekiančius naudoti natūralius produktus šios kompanijos produktai gali pritraukti.
Produkto sudėtis:
Kitas įdomus ir tikrai dėmesį patraukiantis dalykas - pakuotės viduje yra surašyti visi ingridientai ir apibūdinama kokią funkciją  kiekvienas iš jų atlieka. Kaip pats gamintojas teigia - "priemonės sudėtines dalis išverčia į visiems suprantamą kalbą". Man ši idėja pasirodė labai įdomi ir naudingą, nes tenka pripažinti, jog ne visada pasidomiu produktų sudėtimi ir kam kiekvienas ingridientas skirtas, o šiuo atveju visa informacija yra pateikta prieš akis ir nieko nebereikia papildomai ieškoti.
Štai ką apie kremą teigia pats gamintojas:

O dabar laikas apžvelgti veido kremą ir pateikti savo asmeninius pastebėjimus.
Kad ir kaip būtų gaila, tačiau nelikau labai sužavėta šiuo kremu, tačiau jis turi ir savų pliusių. Konsistencija labai lengva, kremas greitai įsigeria į odą, tačiau nėra labai drėkinantis, man netgi pritrūko drėgmės, nepaisant to, kad turiu riebią odą. Galbūt riebesnės odos savininkėms tokio drėkinimo vasaros metu ir užtektų, tačiau sausiaodėms drėkinimo tikrai pritrūks. 
Kitas minusas - kvapas. Nesu labai jautri kvapams, retai kada mane erzina kosmetikos priemonių kvapai, tačiau šis tikrai nėra labai malonus, iš tiesų net negalėčiau įvardinti, kas tai per kvapas, tačiau tikrai nėra pats maloniausias.
Kalbant apie funkciją, kurią turėtų atlikti kremas - "išsaugoti jaunystę" taip pat nemanau, kad jis šį pažadą išpildo labai gerai. Žinoma, kremo sudėtyje yra hialurono rūgšties, kuri ir atlieka anti-aging funkciją, intensyviai drėkindama odą (kaip ir teigia gamintojas), tačiau turint omenyje, kad kremas tikrai nėra labai intensyviai drėkinantis, galima suabejoti ar kremas padės "išsaugoti jaunystę".
Didelis pliusas mano nuomone - kremo pakuotė. Labai patogu, kai kremas yra ne atsukamame indelyje (kur nuolat naudojant kremą gali kauptis bakterijos), o indelyje su dozatoriumi, kuris leidžia kremui neturėti jokio kontakto su aplinką prieš naudojimą.
Taigi, apibendrinant, manau, kad šis kremas nėra labai drėkinantis, sausiaodėms tikrai ne pats geriausias variantas, tačiau riebiaodėms merginos, jeigu jų odą nėra dehidratuota gali tikti. Žinoma nemažas pliusas ir tai, kad produkto sudėtis yra natūrali. Pati antrą kartą jo tikriausiai nepirkčiau, tačiau šį tikrai sunaudosiu, turint omenyje, kad kaip tik artėja vasara.
Kremą pirkau Droge, kainavo apie 3-4 eur.

Iki kitos apžvalgos 😉

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą